Velünk tartasz?
Fotók – Büntetőfékezés okozott súlyos balesetet az M7-esen

Fotók – Büntetőfékezés okozott súlyos balesetet az M7-esen

2019-07-12 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Közlekedési konfliktust akart hirtelen fékezéssel megoldani egy sofőr, de baleset és büntetőeljárás lett a történet vége.

hirdetés

Peugeot kisteherautójával haladt 2019. július 11-én reggel, az M7-es autópályán, Lepsény irányába az a 62 éves budapesti férfi, aki elé menet közben bevágott egy Volvo és hirtelen, intenzíven fékezni kezdett.

A kisteherautó vezetője, hogy az ütközést elkerülje, megpróbálta az előtte fékező autóst kikerülni, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott.

Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, majd az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

hirdetés

Fotó: police.hu

A Volvo-t vezető szintén budapesti 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani.

A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett.

A sofőr ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást.

Forrás: police.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK