SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


FOTÓK: Belső sávban baleset miatt kivilágítatlanul veszteglő autóba rohant egy másik az M86-os úton

FOTÓK: Belső sávban baleset miatt kivilágítatlanul veszteglő autóba rohant egy másik az M86-os úton

2020-08-10 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Szörnyű baleset történt a hajnali órákban Vép közelében az M86-os úton.

Győr felé tartott egy magyar rendszámú Seat személyautó, amely feltehetőleg a sofőr fáradtsága miatt a jobb oldali padkára futott és szalagkorlátnak ütközött, majd a pályára visszatérve áttért a belső sávba, majd ismét szalagkorlátnak ütközött és megpördülve, a menetiránnyal szembe állt meg. – közölte a 112press.hu

A Seatból kirepült az akkumulátor, lámpái kitörtek, így a jármű világítás és visszacsillanó felületek nélkül állt az éjszakai sötétben a belső sávban. Az autót vezető fiatal nő kikászálódott a totálkáros roncsból és karjaival a feje fölött integetve megpróbálta megállítani az érkező járműveket, de elmondása szerint 5-6 autó is elhajtott mellette.

A nő telefonon sem tudott segítséget kérni, mert az ütközésekkor a készülék elrepült és a teljes sötétben nem találta meg. Végre egy autós lehúzódott és megállt az út jobb szélén, a nő pedig odasietett hozzá. Talán csak ennek köszönheti életét.

Ekkor érkezett ugyanis egy szabályosan haladó Lexus, melynek sofőrje látta, hogy az út jobb szélén vesztegel egy autós, ezért a belső sávba húzódott.

Az utolsó pillanatban látta meg, hogy ott vesztegel előtte a kivilágítatlan roncs. A férfi elrántotta a kormányt, a Seatból kifolyt olaj és a gyors kormánymozdulat miatt a Lexus előbb a jobb- majd a baloldali szalagkorlátnak csapódott, ezután a feje tetejére borulva állt meg.

Az autóban a sofőrön kívül a felesége és két gyermeke utazott. Horvátországi nyaralásból tartottak hazafelé. A borulás után kiderült, hogy mindenki életben van, de a fia nagyon súlyosan megsérült.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A vérző fejű férfi kimászott a roncsból, az ajtóból kikapta a fényvisszaverő mellényt és sérült családtagjait hátrahagyva rohanni kezdett Szombathely felé, hogy megállítsa a Lexus felé tartó járműveket.

Ez sikerült is, így újabb súlyos és jó eséllyel már halálos kimenetelű balesetet előzött meg az édesapa.

A balesetet szenvedettek közül mindenki használta a biztonsági övét. A Seat vezetője nem sérült meg. A Lexusban utazó egyik gyermek súlyos végtagsérülést szenvedett, édesanyja pedig 20 perccel a baleset után lett rosszul, őt csigolyasérülés gyanújával szállították kórházba a mentők.

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-10-29 Facebook

VIDEÓ: Új, trükkös, autós átverésről számolt be nekünk olvasónk

" Egy újfajta autós átveréssel találkoztam a minap és szeretném megosztani veletek,...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: