Hirdetés

Hírek
FOTÓ: Tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtó – Egy GTR-es 209 km/órával ment
FOTÓ: Tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtó – Egy GTR-es 209 km/órával ment
Hirdetés

Tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtót mértek be a hajdúhadházi rendőrök. Az egyik autós lakott területen kívül a megengedett sebesség több mint kétszeresével, 209 km/órával ment – írja a police.hu

A rendőrség a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. április 25-én tíz óra alatt több mint 250 gyorshajtóról készítettek képfelvételt.

Közülük az egyik autós a 4-es számú főúton, Téglás külterületén 209 km/órával közlekedett. Ez a sebesség több mint a kétszerese volt annak, amennyivel mehetett volna. A szabályok itt 90 km/órás sebességet engednek meg.

A rendőrök 2020 áprilisában olyan esettel is találkoztak, amikor ugyanaz a sofőr egy nap négyszer is a megengedett sebességet túllépve közlekedett ugyanazon az útszakaszon. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragédiához vezet.

A rendőrség a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében továbbra is rendszeresen végez sebesség-ellenőrzést.

A rendőrség célja továbbra sem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése és a balesetek megelőzése.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x