Hirdetés

Hírek
Formula–1-es autóval száguldoztak a sztrádán
Formula–1-es autóval száguldoztak a sztrádán
Hirdetés

Egy F1-es Ferrarira hasonlító autóval száguldozott valaki Csehországban az autópályán, amiről felvétel is készült.

A motor1.com híradásában felidézték, hogy nem először láttak ilyen autót a cseh autópályán, ugyanis néhány éve már volt egy ehhez hasonló eset.

Akkor egy 45 éves férfit gyanúsítottak meg a jármű vezetésével, de mivel sisakot viselt, ezért – az esetről készült felvételek alapján – nem tudták egyértelműen beazonosítani a kilétét.

Ellenkező esetben a férfi több tízezer dollárnak megfelelő bírságot kapott volna, valamint legalább egy évre nem ülhetett volna volán mögé sem.

Elképzelhető, hogy most ugyanez az illető tért vissza az autópályára, mivel nemrég megint egy Ferrarit láttak a cseh autópályán. A versenyautóról több videó is készült.

Vélhetően ezzel az autóva versenyzett Michael Schumacher a 2004-es Formula-1 szezonban, amikor utoljára világbajnok lett.

– tette hozzá a motor1.com

A pilótán most is sisak volt, vagyis nem tudni, hogy ki vezette az autót. A Motor1 cikkében azt is megjegyezték, hogy ezeket az autókat semmilyen esetben sem legális és biztonságos közutakon vezetni, kizárólag versenypályákon lehet vezetni ilyen kocsikat.
A rendőrség – a múltkori esethez hasonlóan – most is vizsgálatot indított az ügyben.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés