Hirdetés

Gondolkodtató
Forgalommal szemben: Van, akinek nem egyszerű értelmezni a táblákat a Kvassay (Csepeli)-hídon
Forgalommal szemben: Van, akinek nem egyszerű értelmezni a táblákat a Kvassay (Csepeli)-hídon
Hirdetés

Csepelre be és onnan ki, bizony továbbra is variálják a sávkiosztást napszaknak megfelelően a Kvassay (Csepeli)-hídon. A jelenség nem új, jó ideje van már ez így a munkálatok miatt, a forgalmi viszonyokra tekintettel.

Ezen a szakaszon hétköznaponként délelőtt a Soroksári út felé kettő, Csepel irányában egy sávon haladhat a forgalom, míg délutánonként fordítva – Csepel felé kettő, az ellenkező irányban csak egy sávon lehet közlekedni.

Olvasónk sajnos minden probléma nélkül tudott – mindkét napszakban – olyan videót rögzíteni, amin forgalommal szemben hajtó sofőrökbe botlott.

Január 12-én koradélután ráadásul két autó nézte be egyszerre a sávkiosztást, vélhetőleg mert a hátsó követte az előtte haladót. A táblákat egyikük sem figyelte, pedig vannak!

“Napközben, a forgalomnak megfelelően, folyamatosan cserélgetik, hogy a három sávból melyik kettő menjen egyik, vagy másik irányba… Sajnos ez nagyon bonyolult… Vagy ha nem is az, azért akadnak sokan, akik életveszélyes helyzeteket okoznak, nap, mint nap…”

– írta meg olvasónk, akinek fedélzeti kamerája az eseteket rögzítette.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x