Hírek
Forgalomkorlátozásokra és lezárásokra készüljetek a hétvégi Nemzeti Vágta miatt és a rakpart is újból zárva lesz az autósok előtt
Forgalomkorlátozásokra és lezárásokra készüljetek a hétvégi Nemzeti Vágta miatt és a rakpart is újból zárva lesz az autósok előtt
Hirdetés

A Nemzeti Vágtát idén október 1-jén és 2-án, szombaton és vasárnap rendezik a Hősök terén, de már szeptember 30-án, péntek délutántól lezárják a közúti forgalom elől az Andrássy út, valamint a hétvégén a Dózsa György út egy-egy szakaszát, mely miatt a Hősök terét érintő közösségi közlekedési járatok terelve közlekednek – közölte a BKK.

Szeptember 30-án, pénteken 16:00-tól október 3-án, hétfőn 4:30-ig lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körút egy szakaszát a Gundel Károly út és Hősök tere között, a Kós Károly sétányt, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.

Október 1-jén, szombaton 8:00 és 20:00 között, illetve október 2-án vasárnap 8:00-tól október 3-a, hétfő 4:30-ig lezárják a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között. A közösségi közlekedés változásairól a BKK honlapján lvashattok bővebben.

A Nemzeti Vágtával egyidőben Az idei évben utolsó alkalommal megnyílik a pesti alsó rakpart is a mozogni és pihenni vágyó városlakók előtt.

A gyalog, kerékpárral vagy rollerrel közlekedők október 1-jén és 2-án – a már jól bevált gyakorlatnak megfelelően – autómentes környezetben használhatják a Margit híd és a Közraktár utca közötti útszakaszt.

A mostani idén a 15. hétvége, amikor megnyílik a pihenni vagy mozogni vágyók kedvelt helyszíne.

Forrás: BKK

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája