TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Figyelmeztetés nélkül szállították el az autókat egy filmforgatás miatt Ferencvárosban

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A IX. kerület belső részein gyakran forgatnak filmeket, május 30-án is ez történt, de a lakosoknak ezt nem jelezték időben az önkormányzattól.

444 cikke szerint szerda délelőtt megjelentek biztonsági emberek Belső-Ferencvárosban, akik felszólították a helyieket, hogy azonnal vigyék el autóikat a szalagokkal körbezárt területről, mert filmforgatás kezdődik, ami egy hétig tart majd.

Aki nem állt el vagy akivel nem találkoztak, annak az autóit elszállították, írja a lap.

Mint kiderült, a lezárásra Bácskai János polgármester személyesen adott engedélyt, de erről nem értesítette a közös képviselőket, sőt még az alpolgármestert is meglepte az intézkedés. Bácskai egyébként tud a filmforgatások körüli állandó problémákról, mivel az ő javaslatára hoztak határozatot arról, hogy az érintett lakosokat megfelelő módon kell tájékoztatni, kötelesek alternatív parkolási lehetőséget biztosítani és az érintett társasházaknak részesedést kellene kapniuk a területfoglalás díjából.

A lap által megkérdezett közös képviselők szerint ezek eddig nem történtek meg, amikor pedig levelet írnak a polgármesternek a problémával kapcsolatban, sosem kapnak választ.

Borítóképunk csupán illusztráció: Forrás: https://24.hu/belfold/2018/05/31/figyelmeztetes-nelkul-szallitottak-el-az-autokat-egy-filmforgatas-miatt-ferencvarosban/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?