Hirdetés

Hírek
Figyelmeztetés nélkül szállították el az autókat egy filmforgatás miatt Ferencvárosban
Figyelmeztetés nélkül szállították el az autókat egy filmforgatás miatt Ferencvárosban
Hirdetés

A IX. kerület belső részein gyakran forgatnak filmeket, május 30-án is ez történt, de a lakosoknak ezt nem jelezték időben az önkormányzattól.

444 cikke szerint szerda délelőtt megjelentek biztonsági emberek Belső-Ferencvárosban, akik felszólították a helyieket, hogy azonnal vigyék el autóikat a szalagokkal körbezárt területről, mert filmforgatás kezdődik, ami egy hétig tart majd.

Aki nem állt el vagy akivel nem találkoztak, annak az autóit elszállították, írja a lap.

Mint kiderült, a lezárásra Bácskai János polgármester személyesen adott engedélyt, de erről nem értesítette a közös képviselőket, sőt még az alpolgármestert is meglepte az intézkedés. Bácskai egyébként tud a filmforgatások körüli állandó problémákról, mivel az ő javaslatára hoztak határozatot arról, hogy az érintett lakosokat megfelelő módon kell tájékoztatni, kötelesek alternatív parkolási lehetőséget biztosítani és az érintett társasházaknak részesedést kellene kapniuk a területfoglalás díjából.

A lap által megkérdezett közös képviselők szerint ezek eddig nem történtek meg, amikor pedig levelet írnak a polgármesternek a problémával kapcsolatban, sosem kapnak választ.

Borítóképunk csupán illusztráció: Forrás: https://24.hu/belfold/2018/05/31/figyelmeztetes-nelkul-szallitottak-el-az-autokat-egy-filmforgatas-miatt-ferencvarosban/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés