Hirdetés

Gondolkodtató
Figyelj, itt ez a műsor!
Figyelj, itt ez a műsor!
Hirdetés

Kaptunk már durva jelzőket egy-egy bakiért, megkaptuk, hogy „lájkvadász” oldal vagyunk, nincs értelme az adott cikknek, vagy épp fel vagy háborodva, hogy miért osztunk meg külföldi történetet és még sorolhatnánk. Magadra ismertél? Figyelj!

Szeretnénk  pár dolgot tisztázni és engedjétek meg, hogy mi is megvédjük magunkat.

Először is, ha láttál már „lájkvadász” oldalt, akkor látnod kell a különbséget.

Ha az lennénk, akkor már 4X ennyien lennénk.
Nálunk nincs kötelező lájkolás, stb.

Naponta próbálunk időt és energiát nem spórolva naprakészen informálni, tartalmat biztosítani, próbálunk nevettetni vagy épp megpróbálunk lenyűgözni titeket, ami higgyétek el nem könnyű feladat, de nem is kell, hogy az legyen, mi ezt szeretjük csinálni, mert hiszünk benne, hogy idővel javulhat a közlekedési kultúra, mutathatunk nektek érdekes dolgokat és tényleg kialakíthatunk egy igazi, összetartó autós közösséget.

Hirdetés

Te, aki mindig okosabb vagy és tudod magadról, hogy sosem hibázol:

Igen bármennyire is furcsa, mi is emberek vagyunk, még ha nem is annyira tökéletesek mint Te.

Előfordul, hogy elütünk egy-egy szót, bénán mosunk autót, kuplungot rúgunk egy elektromos autóban és még sorolhatnánk…

Szeretjük, ha ezen nevettek és egyáltalán nem zavar, ha kijavítotok, vagy tanáccsal láttok el minket, hisz EZÉRT VAGYUNK KÖZÖSSÉG.  Viszont, ha mindenképp úgy érzed, hogy ezek olyan hibák, amiért az embert egyből szánalmasnak, balf@sznak, idiótának kell nézni, akkor kérlek mielőtt ezt kiadod magadból, gondold végig, te valóban olyan tökéletes vagy-e mint hiszed. Segítünk, NEM!

Kedves olvasó, aki egyből támadsz, ha épp olyat posztolunk ami neked nem tetszik.

Össz kevetőink létszáma a csoportokkal együtt lassan eléri a 130 ezer főt és bármennyire is szeretnénk, nem tudunk mindig, minden cikkel, mindenkinek tökéletesen megfelelni, de higgyétek el, mindig azon vagyunk, hogy olyan tartalmat osszunk meg, amiről azt gondoljuk, számotokra is érdekes, hasznos lehet.

Azt, hogy egy-egy poszt mennyire érdekes számotokra,a visszajelzésekből tudjuk leszűrni. Ezért lájkoltok, kommenteltek, amit KÖSZÖNÜNK!

„Ez külföldön történt mi köze van Budapesthez?”

Úgy gondoljuk, azért mert egy videó/fotó/történet más országban lett rögzítve még lehet érdekes vagy szórakoztató, hordozhat tanulságos vagy érdekes információt.

Aki aktív követője az oldalnak az reméljük már észrevette, hogy ez nem egy utinform oldal és minden bizonnyal láthatja azt is, hogy azért ezek a bizonyos külföldi cikkek elenyésző számban szoktak megjelenni nálunk, próbálunk tényleg Budapesttel kapcsolatos híreket, saját tartalmakat megosztani.

Nem gondoljuk, hogy egy egy ilyen cikk miatt megérdemelnénk a klikkvadász, sz@r oldal és hasonló jelzőket…. Főleg, mivel a legtöbben szeretni szoktátok ezeket a posztokat is…

Azon vagyunk, hogy az oldalt egyre több saját tartalommal töltsük meg, ami most már kb. 90% NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN, mert folyamatosan külditek a saját, valós, megélt történeteiteket, videókat, fotókat. Ezen tartalmaink nagy része a legnagyobb országos médiumokba is bekerül. Ezért próbálunk bemutatni egyre több innovatív szolgáltatást, folyamatosan hozunk nektek autókat, melyet élő vagy vágott videó formájában mutatunk meg, valamint ha a közösség segítségét kéritek autós ügyekben, mert bajba kerültetek, azt is mindig támogatjuk, hírverést csinálunk belőle… és a jövőre is vannak már elképzeléseink.

Kedves fikázó! Ennél egyedibb, sajátosabb tartalmat, hogy gyártsunk? Neked van ötleted? Van egy jó felvételed? Küldd el, segíts nekünk és a közösségnek, ne pedig csak leszóld más munkáját a gép mögül, mert arra bárki képes.

Ja… és soha ne egy poszt alapján ítélj!

Zárásképp, szeretnénk megköszönni, hogy ennyien velünk vagytok és örülünk, hogy van köztetek olyan, aki értékeli és szereti amit csinálunk. Garantáljuk, hogy a jövőben is minden erőnkkel azon leszünk, hogy ne okozzunk csalódást Nektek.

Borítókép, a Citroen új csodafegyvere: https://www.citroen.hu/a-citroen-vilaga/legfrissebb-hireink/seetroen-uj-szemuveg-a-citroentol.html

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés