Hirdetés
Hírek
Figyelem: 3-as metró felújítás – Március elejétől nagy változás lesz az utakon
Figyelem: 3-as metró felújítás – Március elejétől nagy változás lesz az utakon
Hirdetés

Az 3-as metróvonal felújítása részeként a Népliget állomásnál liftet építenek, ezért az Üllői út–Könyves Kálmán körút csomópontban március 7-től, jövő szombattól változik a forgalmi rend – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A repülőtér irányából érkezők által használt sávok közül a népligeti felüljáró mellett lezárják – várhatóan augusztusig – a Rákóczi híd irányába tartó két balra kanyarodó, valamint a Hungária körút felé vezető egy jobbra kanyarodó forgalmi sávot. Helyettük a felüljáró másik oldalán, a városhatár irányába vezető oldalra kerül egy „vegyes”, jobbra és balra kanyarodást is lehetővé tévő sáv.

Az átvezetett sáv miatt a Könyves Kálmán körútról az Üllői útra, a városhatár irányába kanyarodó két balra kanyarodó sávból a munkálatok idejére egyet lezárnak – olvasható a közleményben.

Hirdetés

A BKK azt javasolja, hogy az ideiglenes forgalmi rend ideje alatt az Üllői út–Könyves Kálmán körút csomópont helyett a Vajda Péter út–Könyves Kálmán körút csomópontot vagy a népligeti felüljárót használják a közlekedők.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások