Hirdetés

Dashcam
Ferenc óriásit hibázott, ezért majdnem felborult autójával. Mindezt fedélzeti kamerája rögzítette
Ferenc óriásit hibázott, ezért majdnem felborult autójával. Mindezt fedélzeti kamerája rögzítette
Hirdetés

Nem, nem azért tesszük közzé a felvételt, hogy pálcát törjetek, hanem amiatt, hogy szolgáljon ez sokatoknak intő példaként.

Olvasónk Ferenc egy elsőkerekes autóval hajtott az országúton, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Harsány és Bükkaranyosi elágazás között.

Azt írta, hogy ” én, idióta, fájós fejjel, 2,5 óra vezetés után (remélem) az életem legrosszabb vezetési döntését hoztam meg ott, akkor, az esőben. „

” Nem történt senkinek, semminek semmi baja szerencsére, de szabálysértés történt részemről mivel az előzés végén már záróvonalon mentem át, az egyedüli „mentő” érvem, hogy soha nem csináltam hasonlót.

A történtek viszont szerintem tanulságosak. Mivel lényegében én pont emiatt nézem a csatornátokat , ezért szívesen elküldöm, hátha okul belőle más is. „

Előzni kezdett ott, ahol nagyon nem kellett volna és majdnem…, nagyon majdnem megtörtént a baj, amivel nemcsak magának, hanem még kis híján másnak is bajt okozott.

Most 7 hónapja van meg a jogsim, 10e km-nél tartok, ez volt kb az 5. előzésem 1×1 sávon. Annyira nem ijedtem meg és nagyjából tudtam mit kell csinálni szerencsére.

Az első ellenkormányzásnál – ha éberebb vagyok – egy kis gázzal, és kisebb ellenkormányzással talán hamarabb meg lehetett volna fogni. (Első kerekes kisautó). Aztán láttam szemben közelít egy autó, már nem mertem gázzal korrigálni mert nagyon nem akartam neki bajt okozni.

Ebből is tanulhat, aki vevő rá, én ezért nézek ilyen videókat, mert nem dudálni kell hanem megoldani, ha te vagy a hülye, ha más… „

– tette hozzá olvasónk, Ferenc.

Tény, hogy óriásit hibázott, de hatalmas szerencséje volt, valamint friss jogsis létére ösztönösen tudta, hogy mit kell tenni és „megfogta” az autót.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés