Tényleg nem tudjuk elképzelni, mi játszódhat le azok fejébe, akik önjelölt autóversenyzőként a közúton kezdenek el száguldozni. Nemrég ott volt a Mercedes sofőrje, aki a Soroksári úton száguldott 170 km/h-val, miközben folyamatosan arról beszélt, hogy vele úgysem tudnak mit kezdeni a rendőrök. Mondjuk ebben pont tévedett.

Ha még nem csatlakoztál, katt ide!
ÖSSZ CSOPORT TAG + KÖVETŐ SZÁM
TÖBB MINT 10.000


Olvasónk most egy újabb YouTube-ra felkerült videóra hívta fel a figyelmünket, a helyszín ezúttal is Budapest, most épp a rákospalotai felüljáró. A videó alapján úgy tűnik, a felvételt készítő sárga Opel Corsa, valamint a sötét színű BMW sofőrjei túráztatták egy kicsit az autót.


A videó csúcspontja azonban nem is ez, hanem a BMW és a fedélzeti kamerás autó „versenye”, amit előbbi autós kezdett el azzal, hogy a jelek szerint cseppet sem érdekelte, hogy a felüljáró közepén ott a záróvonal. A felvételt készítő autó sofőrje sem gondolkodott sokat, egy kövér gázfröccsel ő is kivágta az autó elejét, majd a záróvonalon keresztül megelőzve az előtte haladókat, már ott is volt a BMW mellett.

Forrás: http://m.hvg.hu/cegauto/20170904_autos_video