Hirdetés

Hírek
Felfordulás jön a Nyugati téren is a metrófelújítás miatt
Felfordulás jön a Nyugati téren is a metrófelújítás miatt
Hirdetés

Egyelőre csak az 3-as metró északi szakaszának felújítása tűnik biztosnak, de már a középső részen is elkezdik a pótlás előkészítését.

Csütörtöktől várhatóan október 31-éig forgalomkorlátozások lesznek a budapesti Nyugati téren, mert elkezdik a 3-as metróvonal felszíni pótlásához szükséges út- és forgalomtechnikai munkákat – közölte a BKV kedden.

Közúti jelzőrendszert építenek ki, áthelyezik a közműveket, és utat építenek. Csütörtöktől szeptember 3-áig több ütemben és szakaszosan lesznek korlátozások.

A Margit híd irányából balra a Váci útra kanyarodó két forgalmi sávból csak a belső lesz járható. A Bajcsy-Zsilinszky útról balra, a Margit híd irányába nem lehet kanyarodni, de a visszafordító sáv járható marad.

A Teréz körútról jobbra, a Váci útra kanyarodva sávszűkület várható. A Váci úton a Margit híd felé jobbra kanyarodó sávot egy szakaszon lezárják, de jobbra kanyarodni továbbra is lehet.

A Váci útról a visszafordító és a balra az Oktogon felé kanyarodó két forgalmi sáv közül csak a belsőn lehet majd közlekedni.

Lesznek időszakos éjszakai, illetve hétvégi munka miatti korlátozások is. A Teréz körúton a villamosperont megkerülő belső, balra visszaforduló sáv időszakosan nem lesz járható, visszafordulni és a Bajcsy-Zsilinszky útra balra kanyarodni a külső sávból lehet majd. A Teréz körúton a Margit híd irányába egyenesen haladó két forgalmi sávból pedig időnként csak egy lesz járható, a lezárás váltakozik majd a két sáv között.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170822_felfordulas_jon_a_nyugati_teren_a_metrofelujitas_miatt

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés