A férfi egy barátja autóját kérte kölcsön, hogy eljusson egy koncertre. Aztán jött a csavar.

Biztosan ön is járt már úgy, hogy leparkolt egy bevásárlóközpont vagy egy hipermarket parkolójában, de mire végzett a dolgával, elfelejtette, hol is állt meg a kocsival. Ilyenkor a jobbik eset, ha az autóban van riasztó és/vagy központi zár, mert jó eséllyel előbb-utóbb rá lehet bukkani a járműre. Van azonban olyan helyzet, amikor ez sem segít.

A Machester Evening News számolt be róla még korábban, hogy egy férfi fél éven át nem találta meg, hogy hova is parkolt le az autójával. A beszámoló szerint a férfi egy barátjától kérte kölcsön a BMW-jét, hogy Skóciából Manchesterbe mehessen megnézni egy koncertet. Az esemény az Etihad Stadionnál volt, ám a koncert végeztével hiába kereste a járművet, nem találta meg.

A többszintes parkolóban öt napon keresztül próbált a kocsi nyomára bukkani, mire feladta. Néhány telefon után az is kiderült, egyetlen cég sem szállította el a kocsit, így végül a rendőrségen jelentette be, hogy az autó eltűnt/ellopták.

Mindez még tavaly nyáron történt, a rendőrség pedig egészen idén januárig nem akadt a kocsi nyomára. Végül azonban megtalálták – pontosan ott, ahol a férfi hagyta. Kiderült, az autó végig ott volt, vagyis senk nem lopta el és nem is hajtottak el vele, egyszerűen csak nem találták meg.

Forrás: http://m.hvg.hu/cegauto/20170827_bmw_parkolas