Hirdetés

Gondolkodtató
Ezt tette az ittas, bódult állapotú férfi. Meglesz az eredménye…
Ezt tette az ittas, bódult állapotú férfi. Meglesz az eredménye…
Hirdetés

Ittas és bódult állapotban, jogosítvány nélkül vezetett egy férfi Békéscsabán. – írta meg a police.hu

A Szarvasi úti felüljárón felhajtott a szalagkorlátra és felborult. A rendőrség az ellene, és a járművezetés tiltott átengedésével gyanúsítható barátja ellen indult büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Felborult egy kisteherautó 2021. május 24-én 21 óra körül Békéscsabán, a Szarvasi úti felüljárón.

A kocsit egy akkor 26 éves fiatalember vezette, mellette ült a barátja, övé volt az autó. Azután borultak fel, hogy a felüljáró kezdeténél a kocsi jobb első kerekével felhajtottak a szalagkorlátra.

Amikor a jármű megemelkedett, a bal hátsó sarka nekiütközött egy éppen arra haladó személygépkocsi jobb hátuljának. Abban az autóban nem sérült meg senki, a két fiatalember könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A baleset előtt mindketten ittak alkoholt, ráadásul az autót vezető férfiről kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott és nincs jogosítványa. A barátja tudott erről, de mindezek ellenére engedte, hogy vezesse a kocsiját és be is ült mellé.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. január 31-én továbbította az ügyészségre.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés