Dashcam
Ezt látja, ennyit tud tenni egy buszvezető, utasokkal a háta mögött  – dr. Herpy jogi vélemény
Ezt látja, ennyit tud tenni egy buszvezető, utasokkal a háta mögött – dr. Herpy jogi vélemény
Hirdetés

Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk titeket edukálni, ezért indítottuk útnak sorozatunkat vendégszereplőnkkel, dr. Herpy Miklóssal, aki főként közlekedési ügyekkel foglalkozó ügyvéd.

Sorozatunk második epizódjaként egy nemrég általunk közzétett XX. kerületi esettel foglalkozunk. Az első részt itt nézheted meg!

Az eset tanulságainak levonásán és lehetséges jogi következményeinek elemzésén túl lehetőségünk volt a buszos személyszállítás utasvédelmi rendszerébe is betekintést nyerni, valamint egyik gyerekkori álmunk is teljesült a forgatás alkalmával.

Köszönjük a lehetőséget az ArrivaBus Kft-nek, kiemelten Márkus Péternek, valamint természetesen Dr. Herpy Miklósnak, hogy jogi véleményével segítette ennek az epizódnak is a létrejöttét.

Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet, hogy amennyiben ezt a videót később nézed, akkor vedd figyelembe, hogy lehet, hogy a megjelenése óta megváltoztak a jogszabályok és már máshogy szól a KRESZ, ezért már nem irányadó amit mondtunk a videóban véleményként. Amit elsődleges adatok alapján elmondunk a videóban, csak a véleményünk, mert nem áll rendelkezésünkre minden bizonyíték, hogy bárki fölött megalapozott értékítéletet hozhassunk. Kijelentéseink tehát szigorúan, aktuális véleménynek tekintendők!

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés