Hirdetés

Dashcam
Ezt a balesetet nem sikerült elkerülni az M7-esen
Ezt a balesetet nem sikerült elkerülni az M7-esen
Hirdetés

Éppen tegnap mutattunk be Nektek egy sávváltásból eredő, igen extrém vészhelyzetet. Ott, akkor sikerült a kamerás autó sofőrjének elkerülnie a balesetet.


KAPCSOLÓDÓ:

Itt aztán kellett a lélekjelenlét! Hajmeresztő besorolás az M7-esen


Viszont sajnos egy másik olvasónk nem volt ilyen szerencsés, egy még májusban történt esetnél.

2022.05.22-én, a Balaton irányába, Tárnok lehajtó előtt, a külső sávban haladtam.

Messziről láttam, hogy két autó lassan halad előttem, így miután egy autó elhaladt mellettem a belső sávban, besoroltam oda.

Addigra a két autó mellé értem és láttam, hogy az első autó hatulja közelében van a szürke autó, ami ahogy odaértem indexelt és abban a pillanatban rám/elém sorolt… (Nem nagyon nézhetett a tükörbe)

Az ütközést elkerülve balra húzódtam a belső sáv füvére, (nem emlékszem, de szerintem fékeztem is) és abban a pillanatban már sodródtam is a leállósáv szalagkorlátja felé, aminek neki is csapódtam. (egy pillanatra volt egy gondolatom, hogy ellenkormányozzak, de ilyen tempónál féltem, hogy felborulunk)

Az okozó elhajtott. A kamera felvételét azonnal mentettem, majd a kiérkező rendőröknek át is adtam. Az autóm (Vectra C kombi megvédett minket) totálkár, de hálát adok az égnek, hogy épségben megúsztuk a párommal. Lehetett volna sokkal rosszabb is, pl. ha jön egy kamion is, vagy bárki más belénk csapódik, esetleg felborulunk.

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x