Hirdetés

Hírek
Ezért nagyon rossz ötlet gyereket ültetni a volán mögé
Ezért nagyon rossz ötlet gyereket ültetni a volán mögé
Hirdetés

Heten kerültek kórházba, miután a volán mögött ülő 14 éves gyerek elvesztette uralmát a jármű felett.

Talán mondanunk sem kell, milyen sokat kockáztat az, aki úgy engedi át a gyerekének a volánt, hogy annak még nincs jogosítványa. Ennél már „csak” eggyel rosszabb az, amikor a „gyere fiam, tanulj vezetni” felkiáltással valaki tényleg egy gyereknek engedi át a vezetést. Amerikában most épp ez történt, és meg is lett az eredménye.

A Fox13News beszámolója szerint a balesetet szenvedő SUV a floridai autópályán haladt, és mint kiderült, az autót egy 14 éves gyerek vezette. A baj akkor történt meg, amikor sávot akart váltani, ekkor ugyanis elvesztette uralmát a kocsi felett, végül pedig az út mellett, egy falnál kötöttek ki.

Az autóban rajta kívül még hat ember utazott: a 32 éves anya és a 34 éves barátja, három kisgyermek – egy 3, és két 6 éves –, valamint egy másik, 16 éves tini. Mindannyiukat kórházba kellett szállítani, volt, akit többször is meg kellett operálni. A család egyébként a nagyszülőhöz utazott volna húsvétolni.

A 14 éves sofőrnek gondatlan veszélyeztetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt kell felelnie, de a felnőtteket is elő fogják venni az ügyben.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170418_baleset_gyerek

(A borítókép illusztráció.)
 

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés