Hirdetés

Gondolkodtató
Ezekben a kerületekben több helyen nem hajlandóak útfelújítást végezni
Ezekben a kerületekben több helyen nem hajlandóak útfelújítást végezni
Hirdetés

Igen, ez egy politikához köthető cikk lesz, de még mielőtt a portálunk politikai hovatartozását kezdenék egyes összeesküvés elmélet gyártó kommentelők boncolgatni, fontosnak tartjuk újfent hangsúlyozni, hogy az autósokat érintő témákról szó lesz ezen az oldalon, függetlenül attól, hogy ki áll az adott döntés mögött.

Igen, jelen esetben ez ismét egy Karácsony Gergelyt érintő cikk lesz és nem azért, mert „utazunk rá”, hanem azért, mert jelenleg ő a döntéshozója ezeknek az ügyeknek és éppen nem Tarlós István.

Röviden, tömören arról van szó, hogy Karácsony Gergely visszavonta azokat a korábbi megállapodásokat, amelyek több csepeli, 12. és 16. kerületi utak újjáépítéséről szóltak.

Azt, hogy a TV2 Tények kitért arra is, hogy viszont sürgősen megújul az az utca, ahol Bajnai Gordon volt kormányfő villája található, szintén nem kommentálnánk.

Hirdetés

Hogy mindennek mi az oka, a politikai csatározásokon kívül, (ami megy a portálokon), azt igazából nem tudjuk, de a lényeg, hogy ismét egy olyan réteg szívja meg, akitől nem kevés pénz megy be olyan helyekre, ahol elvárható lenne, hogy ezen beruházások ne politikai szempontok alapján dőljenek el.

Bármi is van a háttérben, „köszönjük”…


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés