Hírek
Ez okozhatta a rendőri igazoltatás alatt meghalt magyar férfi halálát
Ez okozhatta a rendőri igazoltatás alatt meghalt magyar férfi halálát
Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, rendőri intézkedés közben hirtelen meghalt egy gödi férfi csütörtök este. Az autóst azért állítottak meg, mert korábban már eltiltották a vezetéstől. Az őrjöngő sofőr valószínűleg kábítószert fogyaszthatott, és ez okozhatta a halálát is.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei 2023. november 30-án késő este igazoltattak egy sofőrt Gödön, akiről tudták, korábban eltiltották a járművezetéstől.

A rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani. Később a kocsiból nem akart kiszállni, valamint támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték, bilincselték és a szolgálati autóba ültették. Autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott. Eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére elhunyt.

A feldúlt férfi hirtelen elhallgatott a rendőrautóban, mivel elvesztette az eszméletét – ezt nyilatkozta Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a TV2 hírműsorában, a Tényekben. Mint mondta, az elhunyt férfi autójának átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak.

Hirdetés

A mentősök szerint a tudatmódosító szer használata magyarázattal szolgálhat a sofőr rosszullétére és zavart állapotára is. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a riportban kiemelte: A mentők hosszan küzdöttek a férfi életéért, de sajnos menthetetlen volt.

A haláleset pontos körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. A központi nyomozó főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt is indított eljárást.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés