Hirdetés

Eszméletlen luxus Will Smith kétszintes lakóautójában
Hirdetés

(szponzorált)

Will Smith egy olyan gigantikus lakóautó tulajdonosa, amilyenről talán még sosem hallottál. A lakóautó a „Heat” becenevet viseli, és a színész egyik legértékesebb tulajdona. Az 110 négyzetméteres, bútorokkal és felszereléssel felszerelt lakóautó biztosítja a színész számára a szükséges luxust, kényelmet és pihenést, amíg úton van.

Színésznek lenni azt jelenti, hogy hónapokat töltesz távol a családtól és a családi háztól, filmes lakókocsikban meghúzódva, filmes stábbal, producerekkel és alkotókkal vegyülve. Azt is jelenti, hogy többé-kevésbé az úton kell élni, és ez a fajta életmód egy idő után kimerítő lehet.

Will Smith 2,5 millió dollárt (kb. 1 milliárd forintot) fizetett ezért a lakóautóért, amennyiből már egész pöpec, 200-300 négyzetméteres, kitűnő állapotú eladó budapesti lakás is található. Persze akinek lakás helyett lakóautóra van szüksége…

Az Anderson Mobile Estates, egy amerikai lakókocsis cég, amely csak a legigényesebb, nagyon sok pénzzel rendelkező ügyfeleket szolgálja ki, és célja, hogy megfelelő mobil otthont kínáljon nekik. A „The Heat” Will Smith lakókocsija a cég első nagyszabású lakóautója volt.

Jöjjön pár érdekesség erről a luxus lakóautóról

Egy ilyen lakóautónak hatalmas teljesítményre van szüksége ahhoz, hogy mozogni tudjon. Ha már a mozgásnál tartunk, Will Smith lakóautójának 22 kereke van.

Ha a kényelmes és fényűző belső tér nem lenne elég, a lakóautó 14 TV-képernyőből álló fantasztikus kollekcióval rendelkezik. A TV-képernyők minden zugban és sarkon fel vannak szerelve, és egyetlen gombnyomással megjelenhetnek.

A bútorok és berendezések az egész lakóautóban bőrrel vannak burkolva. A bőrökre összességében több, mint tízmillió forintot költött a színész. Ennyi pénzért már egész ingatlant lehet venni Magyarországon egyes falvakban.

A technológia jelenléte növeli a beltéri kényelmet és luxust. A lakóautó gyártói tisztában vannak a dologgal, és összesen 40-50 millió forint értékű technológiát telepítettek az autóba. Ha a technológia önmagában nem lenne elég menő, akkor íme még egy extra: a lakóautó parancsra egy kétemeletes, kerekeken guruló kastéllyá alakul át.

A hétköznapi lakóautókkal ellentétben a konyha 50-100 millió forintnak megfelelő dollárért lett berendezve. A gránit munkalapokon kívül a beépített konyhai gépek is luxus kivitelűek.

Egy olyan sztárnak, mint Will Smith, mindig készenlétben kell állnia. Ezért van a lakóautóban egy teljesen kivilágított, hangulatos sminkszoba is.

Mint minden Star Trek-rajongó, Will Smith is személyre szabta otthonát a franchise tiszteletére. A ruhásszekrény előtti tolóajtók a filmet idéző módon vannak kialakítva. A színész el is nevezte őket „Star Trek ajtóknak”.

Egyetlen otthon sem teljes fürdőszoba nélkül. A Heatnek 10 millió forintot érő fürdőszobája van, amely a lakókocsi teljes szélességét elfoglalja. A fürdőszoba tele van a színész legmodernebb kiegészítőivel. A gőzzuhany egy olyan üveggel van felszerelve, amely egy gomb megnyomásával átlátszatlanná válik.

Ahogy felmegyünk a lépcsőn a felső részbe, egy vetítőterembe botlunk, amely egyszerre 30 ember befogadására alkalmas. A vetítőterem tele van korszerű berendezésekkel, és ezt a helyet használja a színész a napi műsorok megtekintésére és a rendszeres ügyintézésre.

Miért vennénk meg, ha bérelhetjük is ezt az elképesztő szörnyeteget. A lakóautó egy hétre történő bérlése mindössze 9000 dollárba kerül. A bérleti díj tartalmazza az összes fent említett lenyűgöző luxust. Képzeld el, hogy egy hétig nyaralsz ebben a lakóautóban a barátaiddal és a családoddal együtt.

Ha az élethelyzete úgy hozza, hogy szeretné eladni az ingatlanát, akkor a megveszLAK.hu, Magyarország egyik leglátogatottabb országos ingatlan hirdetési portálján az ingatlan hirdetés ingyen lehetséges a magánszemélyeknek! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés