Hirdetés

 
Eszméletlen állapotban fogták el a tegnapi, halálos balesetet okozó sofőrt
Eszméletlen állapotban fogták el a tegnapi, halálos balesetet okozó sofőrt
Hirdetés

Mint arról tegnap beszámoltunk egy ember meghalt és többen megsérültek egy M5-ön történt balesetben, ahol a rendőröknek üldöznie kellett egy migránsokat szállító személyautót, amiben heten ültek.

A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére nem állt meg, Táborfalva magasságában lehaladt az útról és egy fának csapódva állt meg.

Fotó: police.hu

A követésben részt vevő járőrök azonnal nekikezdtek feltérképezni a sebesülteket.

Amikor észrevették, hogy az egyik férfi nem lélegzik, a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának járőrparancsnoka azonnal megkezdte a sérült újraélesztését.

Rövid idő múlva csatlakozott hozzá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kecskeméti Rendőrkapitányságán szolgálatot teljesítő rendőr zászlós is.

A két rendőrnő felváltva, mintegy 15-20 percen keresztül, egészen a mentők kiérkezéséig végezte a mellkas kompressziót, majd a férfit átadták a mentőknek. A sérült az azonnali segítség ellenére meghalt.

A rendőrség információi szerint a halott férfi török állampolgár volt. A kocsiban utazó másik öt személy életben van, sérüléseik ellátása után folyamatosan hallgatják ki őket.

Hirdetés

Fotó: police.hu

A balesetet okozó, 36 éves moldovai sofőr kiszállt az autóból, és elmenekült, a rendőrök később a helyszíntől körülbelül egy kilométerre, eszméletlen állapotban találtak rá.

A pest vármegyei rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és halálos közúti baleset okozása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja a történtek körülményeit.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés