LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Épülő felüljáró omlott egy olasz autópályára, halottak is lehetnek – fotók

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Nem mindegyik autós volt annyira szerencsés, hogy meg tudjon állni az A14-es autópályára omló felüljáró előtt Olaszországban.

Még építették azt a felüljárót, amely az olasz A14-es autópályára zuhant csütörtökön Ancona és Loreto között. A leomló híd eltalált egy autót, amelyben az eddigi hírek szerint két ember ült, egy házaspár, és valószínűleg életüket vesztették. Két építőmunkás is megsérült, az olasz Republica szerint ők román származásúak – derül ki a The Daily Mail összefoglalójából

Nem mindegyik autós volt annyira szerencsés, hogy meg tudjon állni az A14-es autópályára omló felüljáró előtt Olaszországban.

Még építették azt a felüljárót, amely az olasz A14-es autópályára zuhant csütörtökön Ancona és Loreto között. A leomló híd eltalált egy autót, amelyben az eddigi hírek szerint két ember ült, egy házaspár, és valószínűleg életüket vesztették. Két építőmunkás is megsérült, az olasz Republica szerint ők román származásúak – derül ki a The Daily Mail összefoglalójából.

Az A14-es észak-déli irányú sztráda, az ország keleti partja mentén fut az Adriai-tengernél. Az érintett útszakaszt lezárták, a térségében ez hatalmas dugót okozott.

© MTI / EPA / Olasz rendőrség
© MTI / EPA / Olasz rendőrség
© MTI / EPA / Olasz rendőrség

Egy fiatal férfinek szerencséje volt, ő még meg tudott állni a leomló felüljáró előtt. Azt mondta a Republicának, hogy az előtte haladó nő is hirtelen lépett a gázra, így ő tíz méterre tudott megállni a híd előtt.

Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a szerencsétlenséget.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170309_epulo_hid_omlott_egy_olasz_autopalyara

 

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?