Hirdetés

Hírek
Emlékeztek a tankká alakított Volvóra? Most kiderült róla egy remek hír
Emlékeztek a tankká alakított Volvóra? Most kiderült róla egy remek hír
Hirdetés

A Volvo V70-est két hete kapta fel az internet, sok autós szívét nyerve el azonnal. Most itt a lehetőség közelebbről is megismerkedni vele.

Bő két hete mutattuk be azt a Volvo V70-est, ami olyan optikai tuningot kapott, hogy az még bennünket is meglepett. Az autót ugyanis úgy dolgozták meg, mintha egy igazi tank lenne, a tető még egy löveget is kapott.

© Reddit / positron

Azt meg kell hagyni, nagyon jól sikerült az átalakítás, az embernek pedig rögtön az jutott eszébe, milyen jó lenne kipróbálni az autankot. Most úgy tűnik, erre valakinek lehetősége is lesz, ugyanis felkerült az eBay-re az autó, amire még bő egy hétig lehet majd licitálni.

© eBay / smigg60
© eBay / smigg60
© eBay / smigg60

Az autó az Egyesült Királyságban található, amit Amerikába, az Egyesült Királyságba vagy Ausztráliába szeretne elpasszolni a tulajdonos, de mivel a szállításért maga a vásárló felelős, ezért könnyen benne van a pakliban, hogy a szerencsés licitáló Magyarországra tudja hozni. Pláne, ha még van is Angliában egy kint élő rokon/ismerős, akin keresztül meg lehet boltolni az eladást.

© eBay / smigg60
© eBay / smigg60
© eBay / smigg60

A kocsira licitálni kell, jelenleg 1500 fontnál (kb. 530 ezer forint) jár a licit, ami egy Volvo V70-ért nem is sok – pláne ezzel az átalakítással.

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés