Hirdetés

Hírek
Embercsempész okozta négy ember halálát az M6-os autópályán szombaton
Embercsempész okozta négy ember halálát az M6-os autópályán szombaton
Hirdetés

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2021. július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvény közelében.

2021. július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – szalagkorlátnak csapódott egy személyautó – áll a police.hu közleményében.  Mint írják, egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát.

A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Hirdetés

A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés