Hirdetés
Hírek
Elütöttek egy embert a 10. kerületben – A sérült beszorult a szélvédőbe a sofőr mégis elhajtott
Elütöttek egy embert a 10. kerületben – A sérült beszorult a szélvédőbe a sofőr mégis elhajtott
Hirdetés

Bűnügyi feladatai ellátása után szolgálati gépkocsijával indult vissza Üllőről fővárosi szolgálati helyére egy Pest megyei nyomozó, amikor a Budapest 10. kerület Keresztúri úton piros lámpánál várakozva egy mellette álló autós integetve segítséget kért tőle.

Az autós elmondta, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a 10. kerület Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt. A rendőr visszafordult és a baleset irányába indult, amikor egy férfi ismét leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt egy autót látott egy közeli parkolóba behajtani, amelynek szélvédőjébe egy ember szorult.

A nyomozó a parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

Hirdetés

A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a balesetet okozó autóban, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet. A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája