Hirdetés

Gondolkodtató
Elütötte a 13 éves fiút. Még csak ki sem szállt…
Elütötte a 13 éves fiút. Még csak ki sem szállt…
Hirdetés

A bicikliző fiú megsérült a balesetben, a rendőrség keresi a sofőrt.

A rendőrség közleménye szerint egy ismeretlen sofőr még november 9-én 17 óra 5 perckor Győrben, a Jedlik Ányos híd felől a Híd utca, Töltésszer utca kereszteződésénél lévő körfogalom irányába haladt autójával, feltehetően egy szürke színű Chevrolet Lacetti kombi típusú járművel – írta a police.hu.

A 13 éves fiú nem nézett körbe, így kihajtott kerékpárjával az autós elé, aki elütötte őt. A gyerek a földön kötött ki, de a baleset után csak visszaült a biciklijére és arrébb tekert.

A sofőr ugyan megállt, de végül segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben a 13 éves fiú megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét.

Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés