Hirdetés

Hírek
Elütött a zebrán egy gyalogost, majd elhajtott – Keresi a rendőrség az autóst
Elütött a zebrán egy gyalogost, majd elhajtott – Keresi a rendőrség az autóst
Hirdetés

Állampolgári segítséget kérnek a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán ütött el egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább hajtott.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13120/1371/2021. bűnügyi számon büntetőeljárást folyat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az egyelőre ismeretlen személyazonosságú sofőr 2021. november 26-án 19 óra 55 perckor Fót, Németh Kálmán úton közlekedett Dunakeszi felé, amikor a Németh Kálmán út 82. szám előtt lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen elgázolt egy, a zebrán áthaladó férfit.

A baleset következtében a 46 éves gyalogos könnyű sérülést szenvedett, a járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott az M2 autóút irányába.

A balesetet okozó sofőrről nem áll rendelkezésre adat, a jármű a szemtanúk szerint egy sötét, sedan típusú, Audi személygépkocsi volt, amelynek eleje a gázolás következtében sérülhetett.

Hirdetés

A beszerzett kamerafelvételek minősége alapján a jármű és a sofőr azonosítása nem lehetséges, ezért van szükség állampolgári segítségre.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel, a sofőrrel, vagy az általa vezetett gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés