TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Eltörölné az MSZP a kerékbilincselést

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az MSZP a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén kezdeményezni fogja, hogy Budapest közigazgatási határain belül töröljék el a kerékbilincs alkalmazását a bírságoláskor.

Tarlós István a 2006-os kampányában azt ígérte, megválasztása esetén az első dolga lesz felszámolni a kerékbilincselést Budapesten – idézte fel közleményében az MSZP.

Bár 2010 óta ő a polgármester, a kerékbilincselést nem törölték el, sőt, a szocialisták szerint ez mára sosem látott méreteket öltött a fővárosban.

“Elég akár egy félreeső, kis utcában a menetiránnyal szemben parkolni vagy épp néhány centiméterrel túlnyúlni a felfestett csíkokon” – írta Horváth Csaba és Szaniszló László a közgyűlés MSZP-s képviselői nevében.

Szerintük egyértelmű, hogy mind a főváros, mind a kerületek elsősorban bevételszerzési céllal használják “ezt a barbár és kőkorszaki módszert”, amely túl azon, hogy gyakran aránytalan és indokolatlan terhet ró az autósokra, akár napokra is konzerválhatja a szabálytalan helyzetet.

Felidézték, hogy az indokolatlan fővárosi kerékbilincselések miatt az alapvető jogok biztosa is vizsgálatot indított, amelyben elmarasztalta a hatóságot.

“A Fővárosi Közgyűlés soron következő rendes ülésén lehetőséget adunk Tarlós Istvánnak, hogy betartsa 11 éve tett ígéretét” – tették hozzá.

Tarlós egyébként még 2011-ben is kiállt a kerékbilincselés eltörlése mellett, legalábbis akkor ezt közölte a Főpolgármesteri Hivatal a hvg.hu-val.

De akkor azt is hozzátették, hogy ehhez a főváros egészére kiterjedő, egységes parkolási rendszerre van szükség, a javaslatot ugyanis nem annak idején támogatták egyes városrészek, és sikeresen blokkolták a főpolgármester tervének keresztülvitelét.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170321_kerekbilincs_mszp
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?