Velünk tartasz?Eltévedt a részeg külföldi Hajdúszoboszlón, ezért elkötött egy autót, de árokba borult vele

Eltévedt a részeg külföldi Hajdúszoboszlón, ezért elkötött egy autót, de árokba borult vele

2020-10-22 Facebook
hirdetés

Egy külföldi férfi nem mindennapi módon zárta a nyaralását Hajdúszoboszlón. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. -adta hírül a police.hu

A rendőrségre 2020. július 25-én hajnalban tett bejelentést egy kisbolt alkalmazottja arról, hogy vérző sérülésekkel bement hozzájuk egy külföldi és angolul segítséget kért tőlük. A férfi eltévedt és nem talált vissza a szállására. Mire a járőrök odaértek a lengyel állampolgár már elment.

Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett, ezúttal azonban egy árokba borult kisteherautóról. Az egyenruhások senkit nem találtak a járműben, viszont azonnal eszükbe jutott az eltévedt külföldi a vérző sérüléseivel.

Keresni kezdték a férfit, aki időközben visszatalált a szálláshelyére, azonban nem pihenhette ki az éjszaka fáradalmait, mivel a járőrök felébresztették, és előállították a rendőrkapitányságra.

hirdetés

A nyomozás során kiderült, hogy a lengyel fiatal eltévedt a városban az átmulatott éjszaka után. Bement egy telephelyre, ahol nyitva talált egy kisteherautót, amibe beült és mivel az indítókulcs is benne volt, így elindult vele. Nem jutott azonban messzire, mert nem tudta az úton tartani a járművet és belehajtott egy árokba.

Ugyan kisebb vérző sérülései is keletkeztek, de még ez sem tántorította el attól, hogy hazataláljon. Gyalog indult tovább és ekkor tévedt be a kisboltba, ahol az alkalmazottak útbaigazították, így sikerült megtalálnia a szállását. Előállítása során alkoholszondát alkalmaztak vele szemben a járőrök, ami pozitív értéket mutatott.

A hajdúszoboszlói nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytattak vele szemben eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: