Hirdetés

Hírek
Elsodorta a gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Keresi a rendőrség
Elsodorta a gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Keresi a rendőrség
Hirdetés

A rendőrök keresik azt a járművezetőt, aki Ároktőn történt közlekedése során elsodort egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 05050/880/2022. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2022. december 23-án 16 óra 30 perc körül egy férfi gyalogolt az Ároktő, Széchenyi úton, amikor egy vele szemben közlekedő ismeretlen gépjármű elsodorta. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett, azonban a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy

aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel vagy a balesetet okozó jármű vezetőjének kilétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés