Hírek
Előzött a motoros – Nekiment olvasónk autójának. Óriási balesetet úszott meg
Előzött a motoros – Nekiment olvasónk autójának. Óriási balesetet úszott meg
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, aki részletesen leírta, hogy hogyan élte meg az esetet:

„Nagymaros, 12-es főút és a Kóspallagi út kereszteződésénél történt az eset.

A videón jól látható hogy lassítok, közben jelzem kanyarodási szándékomat, irányjelzők használatával, majd mikor megállok még 2-3 autónak elsőbbséget is adok. Ebben a pillanatban és előtte már lassítás közben is belenéztem a visszapillantó tükörbe ahol egy motorost láttam több száz méterre mögöttem lekapcsolt fényszóróval. Úgy ítéltem meg hogy annyira messze van, hogy bekanyarodhatok balra.

Hirdetés

Épp indultam, a kocsi orrát körülbelül 10 centire tudtam kidugni, mikor belecsapódott körülbelül 100+ tempóval a sárvédőbe, illetve a kocsi elejébe. Utána hátranéz és megy tovább. Kb. egy kilométer után állt meg, mert elfolyt az olaj a motorból. Feltételezem ha nem folyik el simán továbbmegy és cserbenhagy.

Értesítettem a rendőrséget, fél óra után kijöttek. Úgy tűnt, hogy ismerték a motoros srácot, kézfogás pacsival köszöntek, le is cseszték a srácot hogy minek száguldozik, majd röhögtek egy keveset. Engem megszondáztattak, a motoros kapott 13.000 forint bírságot és 6 büntetőpontot. A baleset okozásáért vállalta a felelősséget, de a rendőrségi jegyzőkönyv szerint semmi nem történt. Szerintem ez a kategóriájú KRESZ szabálysértés – illetve én erre már azt mondanám hogy közúti veszélyeztetés – ez nem 13.000 forintos helyszíni birság és 6 büntetőpont kéne legyen…”

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

Előzött a motoros – NEKIMENT olvasónk autójának. Óriási balesetet úszott meg

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/elozott-a-motoros-nekiment-olvasonk-autojanak-oriasi-balesetet-uszott-meg FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés