Hirdetés
Gondolkodtató
“Először nem mertem közelebb menni, mert folyt az olaj”
“Először nem mertem közelebb menni, mert folyt az olaj”
Hirdetés

Farönkökkel megrakott forgózsámolyos pótkocsis DAF teherautó borult fel Velem közelében pénteken délelőtt. A baleset erdészeti úton történt, a teherautót keresniük kellett a mentőegységeknek. – közölte a 112press.hu

Velem irányába tartott egy kerékpáros egy erdészeti úton pénteken délelőtt, amikor egy felborult teherautóhoz ért.

Percekkel korábban elhajtott mellettem, innen tudtam, hogy egy friss balesetet látok. A kabinban beszorulva bent volt a sofőr is. Először nem mertem közelebb menni, mert folyt az olaj a teherautóból, de azonnal értesítetem a mentőket. Ők mondták, hogy nyugodtan közelebb mehetek és beszéltem a sofőrrel is, aki akkor még sokkos állapotban volt. De később már összefüggően beszélt. Szomjas volt, inni kért – mondta el kérdésünkre a baleset bejelentője. A sofőrnek nagy szerencséje hogy éppen arra járt.

Hirdetés
Fotó: 112press.hu

A helyszínre kis késéssel értek ki a mentőegységek, ugyanis a bejelentés alapján nem volt egyértelmű, hol történt a baleset, ezért GPS koordinátákat is megadott a kerékpáros. Az egyik tűzoltóautó útját kidőlt fa állta, fél perc alatt eltakarították az útakadályt.

A nyomok alapján a Velem felé tartó teherautó egy enyhén balra ívelő kanyarban a jobb oldali padkára futott, ahol egy részen leszakadt a kerék alatt a talaj. A sofőr próbált korrigálni, de a menetirány szerinti bal oldalon domboldalnak ütközött és a teherautó a tetejére fordulva állt meg.

Fotó: 112press.hu

A sofőr keze a fülke alá szorult, nem tudta kiszabadítani.

Őt kőszegi, szombathelyi és kőszegszerdahelyi tűzoltók szabadították ki, majd a mentők kórházba szállították.

Hirdetés
Fotó: 112press.hu
Borítókép és forrás: 112press.hu


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások