Hirdetés

Gondolkodtató
Elon Musk tegnap azt állítótta, a TESLA csődbe ment
Elon Musk tegnap azt állítótta, a TESLA csődbe ment
Hirdetés

A Tesla tulajdonosa olyan poént tolt Twitteren, amitől néhány részvényes biztosan a szívgyógyszere után nyúlt. – szúrta ki a player.hu

A zseniális feltaláló vasárnap reggel egy sejtelmes üzenetet rakott ki Twitterre, amiben csak annyi állt: „Fontos hírek jönnek néhány órán belül”.

Április elseje ide vagy oda, erre azért mindenki izomból felkapta a fejét, hiszen ha Elon Musk bejelent valami fontosat, akkor általában meghódít egy új bolygót vagy feltalál valamilyen új közlekedési eszközt, esetleg teljesen megváltoztatja a városokat. Nos, most nem ez történt, ugyanis néhány óra feszült várakozás után jött a várva-várt tweet:

A Tesla csődbe ment!

„Minden erőfeszítésünk ellenére, hogy valahogyan pénzt szerezzünk (beleértve egy utolsó esélyként megragadott nagy húsvéti tojás-kiárusítást), sajnálattal kell közölnünk, hogy a Tesla teljesen és totálisan csődbe ment. Annyira csődbe mentünk, hogy el sem hiszed.”

Figyelembe véve, hogy a Tesla masszívan veszteséges, ezt a viccet Elon Muskon kívül valószínűleg egy épeszű cégvezető sem vállalta volna be, de ő nem állt le itt. A következő posztjában arról tájékoztatta a követőit, hogy bár a csődnek rengeteg fázisa van, a Tesla ebből már az összeset kipipálta. Ezután pedig még egy képet is posztolt magáról, amint éppen teljesen csődbe van menve.

Musk szerencséjére a részvényeseknek van humorérzékük, a Tesla papírjai legalábbis nem zuhantak be a bejelentés hatására.

Forrás: http://player.hu/tech-3/na-ilyen-kegyetlen-viccet-is-csak-elon-musk-mert-bevallalni-aprilis-elsejen/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés