Hirdetés

Gondolkodtató
Elkötötte a 17 éves srác a teherautót. Ez lett belőle…
Elkötötte a 17 éves srác a teherautót. Ez lett belőle…
Hirdetés

A tulajdonos tudta és engedélye, valamint vezetői engedély nélkül közlekedett a gépkocsival az a 17 éves fiú, akit gyanúsítottként hallgattak ki a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves nógrádmegyeri lakos ellen.

A fiú 2021. július 6-án a kora reggeli órákban hozzátartozója Nógrádmegyerben parkoló, nyitott tehergépkocsijába beült, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül azt indítókulcsával beindította, azért hogy azzal közlekedjen. A fiatalkorú ezt követően Karancsalja belterületén a járművel az út menti vízelvezető árokba sodródott, majd az egyik ingatlan kerítésének csapódott.

A balesetben a gyanúsított sérült meg. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy 17 éves fiú vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A rendőrkapitányság épületébe előállított fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben engedély nélküli vezetés és közúti baleset okozása szabálysértés miatt eljárást kezdeményeztek és őrizetbe vették.

Hirdetés

police.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés