Hirdetés

Dashcam
ELKÉPESZTŐ: Szétszívatjuk egymást és a többiekért sem kár
ELKÉPESZTŐ: Szétszívatjuk egymást és a többiekért sem kár
Hirdetés

Ez a legmélyebb bugyor…

Közlekedésbiztonságilag, pszichológiailag, felelősségileg a pokol legmélyebb bugyrait mutatták be az alábbi felvételen szereplő renitens autósok.

Ez az a helyzet, amikor egymásra a legkevésbé sem, de a nagy feszültségben még a többiekre sem vagyunk egy kicsit sem tekintettel és gondolkodás nélkül mindenkit veszélyeztetünk magunk körül.

Figyelem! Igazán szánalmas képsorok következnek!

M0-ról az M7-re hajtottam fel, Balaton irányába. Besoroltam a Ford mögé, majd láttam, hogy jobbról elhalad mellettem a Renault. Mivel korábban láttam, hogy a Ford előtt nincs hely, lemaradtam, hogy elém be tudjon sorolni a Renault. Ő viszont meg akarta előzni a Fordot is, közben elfogyott alóla a gyorsítósáv.

A fordos nem akarta beengedni, elkezdődött a kiszorítósdi: a Renault a Fordra húzta a kormányt, ő viszont tartotta a pozíciót, végül ketten autóztak egy sávban, kb 90-100-as tempóval, alig pár méter követési távot tartva az előttük haladótól.

Eközben vészesen közeledett az érdi lehajtó, ahol gyakran megtorpan a sor. Közben a belső sávban érkeztek, így oda nem tudtam „menekülni”, igyekeztem távolságot tartani tőlük. Az érdi lehajtónál a Ford kiszorította a Renault-t, úgy tűnt vége a bulinak, de a fordos még előzött pár autót, hogy még egy autósra ráhúzhassa a kormányt, mielőtt letér a pályáról. 

– fűzte a videóhoz olvasónk akinek fedélzeti kamerája mindent rögzített.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés