Hirdetés

Hírek
Elkapták a mentőket fenyegető fiatalokat
Elkapták a mentőket fenyegető fiatalokat
Hirdetés

Az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették azt a két fiatalt, akik egy lopott autóval mentőnek ütköztek, majd miután megfenyegették a mentősöket, kereket oldottak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy 18 éves és egy 23 éves férfival szemben, akik a gyanú szerint 2022. június 2-án reggel elloptak egy autót, amivel közlekedési balesetet okoztak.

A nyomozás adatai szerint a fiatalok kiszemeltek egy őrizetlenül hagyott autót a XIII. kerületben, benne slusszkulccsal, és ellopták. A fiatalok csak pár óra erejéig örülhettek a zsákmánynak, mivel a lopott kocsival dél körül egy beteget szállító mentőautónak ütköztek a VII. kerületben, a Király utca és Akácfa utca kereszteződésében. A helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyták, tettüket súlyosbítva, a mentőszolgálat munkatársait is megfenyegették.

Az erzsébetvárosi és angyalföldi rendőrök nagy erőket mozgósítottak a felkutatásukra, akiket végül az elkövetés helyétől pár utcányira sikerült elfogniuk.

A XIII. kerületi rendőrök a 18 éves B. Kálmánt, és társát, a 23 éves P. Tibort lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.​

Hirdetés


KAPCSOLÓDÓ:

Összetörték a mentőt, megfenyegették a mentősöket, majd elrohantak


Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés