Hirdetés

Elgázolták, miközben kacsákat terelt át az úton egy férfi Kaliforniában
Hirdetés

Egy férfit halálra gázoltak Kaliforniában, amikor éppen segített át egy kacsacsaládot az úton – írja az NBC News. A baleset Rocklin városában történt, Sacramentótól 40 kilométerre, egy tizenéves sofőr vezette autóval.

A helyi rendőrség közleménye szerint a férfi egy kereszteződésben állt az úttesten, a Stanford Ranch Boulevardon, amikor a 17 éves sofőr elgázolta. Sajnos a férfi belehalt az ütközésbe. A rocklini rendőrség jelenleg még vizsgálja az eset körülményeit, de nem valószínű, hogy a 17 éves lányt büntetőjogilag felelősségre vonnák.

„További bizonyítékokat kell áttekintenünk, de első ránézésre nem úgy tűnik, hogy bűncselekményi gondatlanság lenne” – mondta a helyi rendőrkapitány az NBC Newsnak.

Az elhunyt férfi, Casey Rivara, a rokonai által létrehozott adománygyűjtő oldal szerint éppen úszóedzésről vitte haza gyermekeit, amikor észrevették, hogy egy kacsamama szeretne átmenni a kiskacsáival a forgalmas kereszteződésen. Rivera kilépett autójából, hogy átsegítse őket. „Ó, annyira aranyos volt. Nagyon kedves dolog volt tőle. És aztán hirtelen elütötte egy autó” – mondta egy szemtanú. Friss híreink itt.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés