Hírek
Elfogták azt a sofőrt, akinek kigyulladt az Audija menekülés közben
Elfogták azt a sofőrt, akinek kigyulladt az Audija menekülés közben
Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, sőt egy videót is közzétettünk a menekülésről,

január végén a rendőrök elől menekült egy audis, akinek a hajsza közben kigyulladt az autója.

Hirdetés

A menekülést követően gyalog távozott a helyszínről, akkor tehát nem sikerült elfognia a rendőröknek.

Jó hír, hogy a Nógrád vármegyei rendőrök most azonosították, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a sofőrt, aki január végén kivonta magát a rendőri intézkedés alól, és másokat veszélyeztetve, a forgalommal szemben hajtott fel a 21-es főútra.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2024. január 25-én 10 óra 40 perckor akartak ellenőrizni egy személygépkocsit Pásztó belterületén, azonban a jármű vezetője kivonta magát az intézkedés alól, és a 21-es főút irányába elhajtott. Az egyenruhások megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett követték a járművet, ami a 21-es főútra – másokat veszélyeztető módon – a forgalommal szemben hajtott fel. Ezt követően a sofőr Jobbágyi településre hajtott be, majd megállt, és az időközben kigyulladt járművet hátrahagyva elfutott.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a rendelkezésre álló kamerafelvételek, továbbá a széles körű adatgyűjtés eredményeképpen begyűjtött bizonyítékok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves salgótarjáni férfit.

Megállapították, hogy a férfi a cselekmény elkövetésének időpontjában a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. Közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

– közölte a police.hu

Hirdetés

police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés