Hirdetés

Gondolkodtató
Elege lett az Auchannak a gyorsulási versenyekből és a driftelőkből
Elege lett az Auchannak a gyorsulási versenyekből és a driftelőkből
Hirdetés

Az Auchan Magyarország Kft. és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösen gondolkodva, majd az ötleket tettekre váltva szüntette meg az illegális gyorsulási versenyeket, drifteléseket a dunakeszi és a fóti áruház parkolóiban.

Az életveszélyes és tiltott rendezvényeket főként péntek és szombat esténként szervezték a bevásárlóközpontoknál. A rendőrség először visszatérő ellenőrzésekkel, később a társszervek bevonásával, tervezett akciókkal igyekezett felszámolni az illegális tevékenységet, közben egyeztetést kezdeményezett az áruházak biztonsági vezetőivel. – közölte a police.hu

Egyértelmű volt, hogy önmagában a rendőri jelenlét és ellenőrzés nem elégséges a tiltott rendezvények megfékezésére – az Auchan Magyarország Kft. kezdettől fogva partnerséget mutatott, a tárgyalásokon egyetértettek a rendőrség forgalomtechnikai beavatkozások végrehajtására vonatkozó javaslataival.

Hirdetés

Ennek eredményeként először a dunakeszi, majd a fóti áruház parkolójába telepített a cég sebességcsökkentő bordákat, valamint kihelyeztek a parkolóban való közlekedés rendjét szabályozó táblákat.

Az Auchan Magyarország Kft., valamint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösen tervezett, majd megvalósított közlekedésbiztonsági intézkedéseinek köszönhetően az illegális gyorsulási versenyek megszűntek a dunakeszi és a fóti áruház parkolójában, ugyanis a forgalomcsökkentő bordák ellehetetlenítik a sebes közlekedést, a kihelyezett táblák pedig egyértelműsítik a behajtásra vonatkozó korlátozásokat – hangzott el a cég és a rendőrség közös mai sajtótájékoztatóján.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is elkötelezett az illegális gyorsulási versenyek és driftelések felszámolása mellett. Megszüntetésük érdekében a jövőben is megteszi a szükséges intézkedéseket.

Borítóképünk illusztráció

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés