Hirdetés

Hírek
El akarták lopni a nő kocsiját, de nem hagyta magát – videó
El akarták lopni a nő kocsiját, de nem hagyta magát – videó
Hirdetés

A tolvajok a benzinkúton akarták kihasználni, hogy a sofőr a tankolással bíbelődik. Nem sikerült nekik.

Az autótolvajok előszeretettel csapnak le olyan helyen az autósokra, ahol kevésbé számítanak rá. Ilyen hely például a benzinkút, ami be van kamerázva, mégis, meglehetősen gyakran próbálkoznak a tolvajok ott autót lopni. A napokban Amerikában történt hasonló eset, de a bűnözők nem jártak jól.

Az alábbi biztonsági kamerás felvétel az amerikai Milwaukee városában készült, és egy igazi ösztönös reakciót mutat. Melissa Marian épp az autóját tankolta, amikor egy másik kocsi megállt előtte. Abból egy férfi ugrott ki, és próbált észrevétlenül beszállni a nő autójába, hogy elindítsa azt és elhajtsanak a helyszínről.

Marian azonban ezt észlelte, és az egyetlen lehetséges módon reagált: felugrott a motorháztetőre, hogy eltakarja a sofőr elől a kilátást. A tolvaj megpróbált ugyan a SUV-val elhajtani, de ez nem sikerült neki, így végül kiugrott a kocsiból, visszaszállt a másikba, és már ott sem voltak.

Mint később kiderült, a tolvajnak egy dolgot mégis csak sikerült ellopnia: a nő pénztárcáját, de Marian ezzel még olcsón megúszta a dolgot.

http://hvg.hu/cegauto/20170526_autolopas_no_video

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés