Hirdetés

Hírek
Ehhez az autólopáshoz azért igen vastag bőr kellett – videó
Ehhez az autólopáshoz azért igen vastag bőr kellett – videó
Hirdetés

A tolvaj fényes nappal sétált be egy műhelybe, majd a szerelők orra elől vitt el onnan egy méregdrága autót.

A rendőrség időről időre felhívja az emberek figyelmét a besurranó tolvajokra, akik mindig épp onnan lopnak, ahol arra esélyük nyílik. Általában a tulajdonosok figyelmetlenségét kihasználva mennek be egy-egy épületbe, majd gyors terepszemle után viszik, ami a legközelebb van hozzájuk. Most valami hasonlót rögzített egy ausztrál szerelőműhely biztonsági kamerája, csak épp a tét volt jóval nagyobb.

A queenslandi rendőrség Facebook-oldalára felkerült videóban jól látni, hogy a rövidnadrágos, pólós, tangapapucsos férfi simán besétál a szerelőműhelybe, majd azt kezdi el figyelni, melyik autót tudná elvinni. Először egy SUV-hoz sétál oda, de az valamiért nem nyerte el a tetszését. Nem sokkal később egy piros színű Holden Commodore szedánra bukkant rá, ami már szimpatikusabb volt.

A férfi egyszerűen csak beült a nyitott autóba, majd szép lassan tolatni kezdett. A dolgozók csak ekkor jöttek rá, hogy valami nem stimmel, egyikük próbálta is kinyitni a kocsi ajtaját, de nem járt sikerrel. A férfi végül különösebb ellenállás nélkül tudott kihajtani a garázsból.

Hogy sikerült-e végül elkapni, azt egyelőre nem lehet tudni. A mondás viszont továbbra is igaz: alkalom szüli a tolvajt. A férfi ugyanakkor semmi mást nem használt ki, mint a dolgozók figyelmetlenségét.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170302_tolvaj_muhely_autolopas
 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés