Hirdetés

Gondolkodtató
Egyedül kóborolt egy kislány a főút mentén a Balatonnál
Egyedül kóborolt egy kislány a főút mentén a Balatonnál
Hirdetés

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 24-én 3 óra 39 perckor, hogy Balatonalmádiban, a főút mellett egy 5 éves kislány egyedül, felügyelet nélkül van, akire a telefonáló a rendőrök kiérkezéséig felügyelt.

A bevásárlóüzlet parkolójában a kislány járőröknek elmondta, hogy anyukáját és kistestvérét elvitte otthonról a mentő, ő egyedül maradt, és ezért elindult a mentő után.

A rendőrök a gyermeket magukhoz vették, és a mentősöktől kapott adatok birtokában a balatonalmádi lakcímre mentek, ahol már várta őket a kislány felügyeletével megbízott, másik lakcímen lakó ismerős.

A férfi elmondta, hogy közös gyermekük rosszul lett, akivel az édesanyának be kellett mennie sürgősen a kórházba, így őt kérte meg a nő, hogy vigyázzon az 5 éves kislányra. Friss híreink itt.

Amikor a lakáshoz ért, nem találta otthon a gyermeket, ezért a keresésére indult. Ekkor találkozott a járőrökkel, akik biztosították arról, hogy a kislánynak nem esett bántódása.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai elismerésüket és köszönetüket fejezték ki a telefonáló férfinak, akinek a segítsége és közreműködése révén a kislányt az édesapához vitték a rendőrök.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés