Hirdetés

Hírek
Egy sofőrszolgálat kulisszatitkai a budapesti éjszakában
Egy sofőrszolgálat kulisszatitkai a budapesti éjszakában
Hirdetés

(szponzorált tartalom)

Az elmúlt héten történt sofőrszolgálattal összefüggő baleset kapcsán belódultunk a péntek éjszakába, hogy

betekintést nyerjünk egy profi sofőrszolgálat működésébe. Sok-sok érdekes dolgot, kulisszatitkokat tudtunk meg.

Andrással beszélgettünk, a Deus Sofőrszálgálat – a Kéklámpások alapítójával, aki kihangsúlyozta a legfontosabb dolgokat, amikkel elkerülhetőek a problémás esetek, valamint mesélt működésükről, amiről egyébként készítettünk egy videós anyagot, hogy minél jobban megismerhessétek a csapatukat

Amennyiben először hívtok sofőrszolgálatot és még nincs egy bejáratott cég, akivel elégedettek vagytok, nézzetek át több honlapot és figyeljetek oda rá, hogy a honlapján fel legyen tüntetve az adott cég biztosítási kötvényszáma, ugyanis több „cég” működhet sajnos feketén, valós céges háttér nélkül, akik kizárólag az éjszakára koncentrálva, jövedelemkiegészítésképp végzik ezt a szolgáltatást, rutin és biztosítás nélkül.

András elmondta:

Náluk, a Kéklámpás sofőrszolgálatnál, nevünkhöz hűen nagy részben

olyan sofőrökkel dolgoznunk csak együtt, akiknek magas szintű rutinjuk, azaz hivatásos jogosítványuk van, mellyel rendőr, mentő, tűzoltó autót is vezethetnek.

Az új sofőrök felvétele úgy történik, hogy megfigyeljük, hogy a jelentkezőnek van-e rutinja, be tud-e illeszkedni ebbe a koncepcióba és tud-e csapatban dolgozni.

A profit is fontos, de sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a biztonságra, ami ebben a szakmában szerintünk elsődleges és alapvető kell, hogy legyen.

Rendszeresen járunk vezetéstechnikai tréningre.

Az érkezési idővel nem viccelünk. Kizárólag akkor veszünk fel címet, ha garantálni tudjuk, hogy 30 percen belül kiérkezünk. Ellenkező esetben kihangsúlyozzuk, hogy akár 45-50 perc is lehet az érkezés, de ez nagyon ritka.

Folyamatosan kommunikálunk az ügyféllel, kiérkezés előtt néhány perccel tájékoztatjuk őket a várható, percre pontos érkezési időről.

Soha ne vezessetek alkoholos befolyás alatt, semmilyen értelemben nem éri meg. A sofőrszolgálat egy remek alternatív megoldás ezekre az esetekre, akár napközben is, a Deus Sofőrök ugyanis akár napközben is rendelkezésre állnak.

Fontos, hogy szeretik, amit csinálnak és ezt az ügyfél is érzi. 

A videó, amit készítettünk velük, róluk:

(szponzorált tartalom)
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés