Hirdetés

Hírek
Egy nap alatt két biciklist gázolt el egy bedrogozott autós – Mindkettőt cserbenhagyta, egyikük életét vesztette
Egy nap alatt két biciklist gázolt el egy bedrogozott autós – Mindkettőt cserbenhagyta, egyikük életét vesztette
Hirdetés

Szlovák állampolgárságú cserbenhagyó gázolót fogott el a rendőrség hétfőn Mosonmagyaróváron, aki hajnalban Jánossomorján, később Mosonmagyaróváron is kerékpárost gázolt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott mindkét helyszínről.

A tájékoztatás szerint hajnalban a férfi egy Ausztria irányába közlekedő sötét színű terepjáróval elütötte a Szabadság utcában haladó kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Másfél órával később Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton ütött el a férfi egy kerékpárost ugyanazzal az autóval, majd szintén megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Jánossomorján elütött nő életét már nem tudták megmenteni. A másik kerékpáros súlyosan sérült, őt a mentők kórházba vitték.

A rendőrök az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosították, majd lakossági bejelentés segítségével Mosonmagyaróváron elfogták a szlovák férfit.

A sofőrnél drogtesztet készítettek, ami pozitív értéket mutatott.

Hirdetés

A 35 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Forrás: MTI


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés