Hirdetés
Dashcam
“Egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából”
“Egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából”
Hirdetés

“Két videót szeretnék megosztani veletek.

Az egyiken két BMW látható melyek egymástól függetlenül közlekedtek, de ugyanakkora barmok.

Elől ment egy hangjából és menettulajdonságaiból ítélve M6-os, de biztosan valamilyen 6sok BMW,

mely a Váci úton kifelé minden egyes lámpánál egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából.

Pár kilométer mulva csatlakozott egy kisebb költségvetésű 3-as BMW, amely

kedvet kapott és elkezdett ő is negyed mérföldről negyed mérföldre élni bár a szerényebb ménesnek köszönhetően kevésbé volt teátrális mint a 6-os.

Ez ment egy jó darabig míg Dunakeszi közelében egy busz mögé szorulva nem nagyon volt hová gyorsulni, így szegény reményvesztett M6-nak nem maradt más lehetősége, csak bevetődni a kanyarba.

Hirdetés

Az előzést egy épp szembe jövő autó zavarta kissé meg aki biztosan nem Petőfit szavalt utána. Majd ezt látva a 3-as BMW félretéve minden bizonytalanságát keresztül tökön-paszulyon nyomába eredt az M6-nak aki addigra olyat gyorsult, hogy szinte már a megyéből is kiment.

A másikon egy Lexus sietett reggel a piacra vagy az érettségire nem tudom, lehet csak a hangját akarta lehagyni de biztos, hogy nagyon fontos volt. Nála sem számított, hogy kanyar van, záróvonal, és szembe forgalom akkor is minden áron csak előre. Veszélyeztesse magát ahogy akarja, de a szabályosan közlekedőket hagyja már ki a játékból.” – írja olvasónk


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája