hirdetés

Velünk tartasz?
“Egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából”

“Egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából”

2020-05-05 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

“Két videót szeretnék megosztani veletek.

Az egyiken két BMW látható melyek egymástól függetlenül közlekedtek, de ugyanakkora barmok.

Elől ment egy hangjából és menettulajdonságaiból ítélve M6-os, de biztosan valamilyen 6sok BMW,

mely a Váci úton kifelé minden egyes lámpánál egy kisebb család heti költségvetését gyorsulta el, hogy aztán olyat fékezzen a pirosnál, hogy a takony is kirepüljön az orrából.

Pár kilométer mulva csatlakozott egy kisebb költségvetésű 3-as BMW, amely

kedvet kapott és elkezdett ő is negyed mérföldről negyed mérföldre élni bár a szerényebb ménesnek köszönhetően kevésbé volt teátrális mint a 6-os.

Ez ment egy jó darabig míg Dunakeszi közelében egy busz mögé szorulva nem nagyon volt hová gyorsulni, így szegény reményvesztett M6-nak nem maradt más lehetősége, csak bevetődni a kanyarba.

hirdetés

Az előzést egy épp szembe jövő autó zavarta kissé meg aki biztosan nem Petőfit szavalt utána. Majd ezt látva a 3-as BMW félretéve minden bizonytalanságát keresztül tökön-paszulyon nyomába eredt az M6-nak aki addigra olyat gyorsult, hogy szinte már a megyéből is kiment.

A másikon egy Lexus sietett reggel a piacra vagy az érettségire nem tudom, lehet csak a hangját akarta lehagyni de biztos, hogy nagyon fontos volt. Nála sem számított, hogy kanyar van, záróvonal, és szembe forgalom akkor is minden áron csak előre. Veszélyeztesse magát ahogy akarja, de a szabályosan közlekedőket hagyja már ki a játékból.” – írja olvasónk


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK