Hirdetés

Hírek
Egy héten át őrület lesz a közlekedés a Szépvölgyi útnál
Egy héten át őrület lesz a közlekedés a Szépvölgyi útnál
Hirdetés

Útfelújítás miatt lesz lezárás, ember legyen a talpán, aki kiismeri magát a BKK tanácsain.

Most vasárnaptól július 3. hétfő hajnalig lezárják a Szépvölgyi út Lajos utca és az Árpád fejedelem útja közötti szakaszát – közölte a BKK.

A BKK különféle kerülőutakat javasol:

– a Szépvölgyi út felől, a hegyről érkezők a Bécsi útra ideiglenesen most balra is bekanyarodhatnak, és így juthatnak el az Árpád híd irányába.

– vagy ráfordulnak már kicsit előbb az Ürömi utcára, onnan pedig a Cserfa utca–Lajos utca utat követik. (A Cserfa–Lajos-kereszteződésben ideiglenesen balra kanyarodó sávot létesítenek.)

– aki az Árpád hír felől jön a Lajos utcán, egy kicsit kanyarognia kell, a Szépvölgyire nem tudna befordulni egyből, ezért azt a Sajka utca–Bécsi út–Cserfa utca–Ürömi utca felől éri el, vagy elhajt egészen a Zsigmond térig, és onnan fordul az Ürömi utcába, majd a Szépvölgyire.

A fővárosi önkormányzat által megrendelt útfelújítás idején a Lajos utca az Árpád fejedelem útja felől a Nagyszombat utcán keresztül lesz megközelíthető.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti része a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel a Bécsi útról a Szépvölgyi útra történő jobbra kanyarodást ideiglenesen engedélyezik.

A hétvégén a Szépvölgyi út Lajos utcai kereszteződésének felújítását is elvégzik, ezért a Lajos utca ideiglenesen irányonként 1-1 sávon lesz csak járható.

Módosul a 29-es busz útvonala is, június 25-étől a július 2-i utolsó járatig a Hűvösvölgy felé tartó 29-es busz a lezárt útszakaszt elkerülve, az Árpád fejedelem útja–Lajos utca–Zsigmond tér–Ürömi utca–Szépvölgyi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kolosy tér és az Ürömi utca megállót. A 29-es buszra a Kolosy tér megálló helyett a Szépvölgyi út H megállóban, a módosított útvonalon pedig az ideiglenes Ürömi utca megállóhelyen (a Szépvölgyi úti kereszteződése előtt körülbelül 30 méterrel) lehet felszállni.

A Szentlélek tér H felé közlekedő buszok útvonala július 1-jéig nem változik. Július 1-jén és 2-án elkerülik a Lajos utca – Bécsi út közötti lezárt szakaszt, azonban minden menetrend szerinti megállóhelyüket érintik.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170623_szepvolgyi_ut_lezaras

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés