Hirdetés

3. kerület
Egy háromszoros körözött férfit fogtak el a rendőrök a III. kerületben
Egy háromszoros körözött férfit fogtak el a rendőrök a III. kerületben
Hirdetés

A III. kerületi rendőrök elfogtak egy háromszoros körözött férfit, aki amellett, hogy eltiltás hatálya alatt, bódult állapotban, engedély nélkül vezetett autót, kábítószert is birtokolt- adta hírül a police.hu

Egyszerű közúti ellenőrzésnek indult egy intézkedés 2023. január 30-án éjjel Budapest III. kerületében, a Ladik utcában.

Egy autó sofőrjét igazoltatták a III. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei, amikor kiderült, hogy a férfi ellen – két lopás, valamint meg nem kezdett elzárás büntetés miatt – három körözés van érvényben.

A bűncselekmények sora ezzel nem ért véget.

Kiderült, hogy P. Krisztiánnak soha nem volt vezetői engedélye, ezúttal pedig járművezetéstől eltiltás hatálya alatt is állt.

A járőrök a 45 éves férfit előállították a III. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a ruházatátvizsgálás során a zsebében 11,5 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, alufóliába csomagolva.

Hirdetés

Nem csak a zsebében, de a férfi szervezetében is megtalálható volt a szer; az alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A kerületi nyomozók P. Krisztiánt kábítószer birtoklása vétség, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés