hirdetés

Velünk tartasz?
Egy család autójába rohant egy kisteherautó Gyulakeszinél tegnap

Egy család autójába rohant egy kisteherautó Gyulakeszinél tegnap

2020-12-14 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Összeütközött egy kisteherautó és egy egyterű autó, Gyulakeszi és Káptalantóti között, vasárnap délután – tudta meg Nagy Judit rendőrségi sajtóreferenstől a deltahirek.hu

A portál információi szerint a kisteherautót vezető 52 éves férfi, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol fél frontálisan ütközött a vele szemben érkező család autójával.

Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő elmondta a helyszínre badacsonytomaji hivatásos és tapolcai önkormányzati tűzoltók érkeztek, akik feszítővágóval szabadították ki a két sofőrt a roncsokból.

A vétlen kocsiban egy 34 éves anya és 10 éves kisfia ültek. A deltahirek.hu információi szerint a kisteherautó vezetője életveszélyesen, az édesanya súlyosan, gyermeke pedig könnyebben sérült.

Utóbbit mentőautó, míg a többi sérültet, két mentőhelikopter vitte kórházba.

Fotó: Ács Krisztián / deltahirek.hu

A 34 éves nő a baleset után azonnal felhívta a férjét, aki a helyszínre sietett. A férfi könnyek közt beszélt arról, hogy két gyermekével volt otthon, felesége és kisfia pedig bevásárlásból tartottak haza, Révfülöpre, amikor a baleset történt. Elmondása szerint a párját, a zalaegerszegi kórházba vitte a helikopter, róla és a fia állapotáról azonban egyelőre nincs információja.

hirdetés

Fotó: Ács Krisztián / deltahirek.hu

A rendőrségtől azt is megtudta a portál, hogy a kisteherautót vezető 52 éves férfinél felmerült az ittasság gyanúja is. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Fotó: Ács Krisztián / deltahirek.hu

Borítókép: Ács Krisztián
Forrás: deltahirek.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK