Hirdetés

Hírek
Egy 9 hónapos kislánnyal a kocsiban menekültek a rendőrök elől. Mindkettőjüket körözték
Egy 9 hónapos kislánnyal a kocsiban menekültek a rendőrök elől. Mindkettőjüket körözték
Hirdetés

Villanyoszlopnak ütközött egy rendőrök elől menekülő autó a IX. kerületben. Kiderült, hogy vezetőjét és utasát is körözték. Nem sérültek meg, ahogy a nővel lévő csecsemő sem. A körülményeket a rendőrség vizsgálja.

A kőbányai rendőrök 2023. január 12-én délelőtt egy személygépkocsi vezetőjét akarták igazoltatni Budapest X. kerületében, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, a rendőrök fényjelzést és szirénát használva követték.

A menekülő jármű 11 óra 58 perckor a IX. kerületi Epreserdő utcán két parkoló autónak, majd villanyoszlopnak csapódott. A mögötte érkező járőrautó már nem tudott időben lefékezni, és nekiütközött. A balesetben senki sem sérült meg.

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK
Hirdetés

A megállítani kívánt gépkocsi vezetője megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, korábban el is tiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték. Az autóban ült egy 20 éves nő és 9 hónapos kislánya, akik szintén nem sérültek meg.

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A fiatal nő ellen lopás miatt volt érvényben elfogatóparancs. A gyermeket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányságra állítják elő a körülmények tisztázása érdekében.

Hirdetés

Fotó, borítókép: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés