Hirdetés
Dashcam
Durvulnak a videók – Egyre inkább orosz hangulatúak a tőletek kapott felvételek
Durvulnak a videók – Egyre inkább orosz hangulatúak a tőletek kapott felvételek
Hirdetés

Valósággal zúdulnak ránk a felvételek, ami a minket követő, már óriási tábornak köszönhető.

Hálásak vagyunk nektek, hogy külditek a tapasztalataitokat az utakról. Félelmetes, hogy mennyi “szemünk” van általatok az utakon.

Ebből kifolyólag egyre inkább kezdenek a felvételek eldurvulni, ami nem azért van, mert romlik a morál, hanem egyszerűen sok a követőnk és egyre több az autókban a fedélzeti kamera, ami jó dolog.

Ezúttal 3 balesetet fűztünk össze egy videóba.

Az elsőnél egy teljesen érthetetlen manőver kivitelezése pattant ki a balesetet okozó autós fejéből, aminek csúnya eredménye lett a Lehel téren.

A második videónál a türelmetlenség és az útviszonyoknak nem megfelelő vezetési stílus okozta azt, a BAH csomópont utáni szakaszon,  hogy a BMW gyakorlatilag belevágódott az előtte menő autósba.

Érdemes egyébként megfigyelni azt, hogy a baleset utáni másodpercekben mennyire nem megfelelően kezelik a felek szituációt, ezzel kis híján másik balesetet okozva.

A harmadik videó pedig a Péteri lehajtónál készült. A Toyota sofőrje vélhetőleg balra szeretett volna kanyarodni, ám közben a fehér furgon előzni kezdte őt, így ledarálta a Toyota a furgon oldalát.


Mindhárom eset egyébként elkerülhető lett volna sokkal több figyelemmel és kevesebb rohanással. Hála a jó égnek, látszólag egyik esetben sem történt személyi sérülés.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája